Thursday, September 17, 2009

Porkkanamafia vihdoin myös Lappeenrannassa- osallistu ensimmäiseen tempaukseen 19.9.2009

Maailmassa on monia tapoja auttaa ympäristöä. Pienillä teoilla on lopulta suuria vaikutuksia. Porkkanamafia on yksi tapa auttaa. Perustimme tänä kesänä Porkkanamafian myös Lappeenrantaan. Toimintamme käynnistyy ensimmäisen tempauksen merkeissä tänä lauantaina 19.9. kahvila-konditoria Aleksandrassa.

Porkkanamafiassa toimiminen on mukavaa yhdessä oloa. Porkkanamafian tapahtumiin osallistuminen voi olla vaikkapa kakkukahvit oikeana päivänä oikeassa paikassa.

Ehdotankin nyt ympäristötekoa juuri kakkukahvien merkeissä:

Lappeenrannassa tapahtuu ympäristön hyväksi! Vietä ystäviesi kanssa mukava yhteinen hetki ja tee samalla ympäristöteko - tule nauttimaan kahvia ja kakkua viihtyisään kahvila Aleksandraan 19.9.2009 klo 9-15.

Lappeenrannan Porkkanamafia on sopinut kahvila Aleksandran kanssa ostotempauksesta, jonka lisämyynnistä menee 100 % kahvilan energiatehokkuuden parantamiseen. Toisin sanoen: Aleksandra laittaa jokaisen tempauksemme tuoman lisäeuron energiankulutuksen vähentämiseen. Lisämyyntiin lasketaan tempauspäivänä kaikki kassaan kertyneet eurot - myös myöhemmin haettavien tilausten osalta.

Nyt on vain sinusta kiinni, kuinka paljon saamme lisämyyntiä. Tule siis ja tuo kaverisikin nauttimaan herkullisista leivonnaisista ja kahvista. Voit myös tehdä ja maksaa päivän aikana tilauksia, jotka noudat myöhemmin; nekin kerryttävät ympäristöystävällistä kassaa.

Tule mukaan ja haasta mahdollisimman moni muukin tempaukseen!

Ohjelman antia lauantaina 19.9.
- Anna tekee upeita kasvomaalauksia
- Jean-Paul soittaa kitaraa ja laulaa klo 13-15
- Liity Ilmastomaajoukkueeseen näppärästi
- Porkkanakakkureseptejä jaossa torilla :)

No comments: